5 nga monitorët më të mirë të presionit të gjakut

5 nga monitorët më të mirë të presionit të gjakut

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Këto pajisje mund të jenë të dobishme për njerëzit me presion të lartë të gjakut pasi mund të marrin lexime të rregullta dhe të ndihmojnë një individ të menaxhojë presionin e gjakut në përputhje me rrethanat. Mund të jetë gjithashtu e mundur të ndani rezultatet e monitorit me një mjek nëse është e nevojshme. Ai gjithashtu eksploron një përzgjedhje të pajisjeve që një person mund të marrë në konsideratë blerjen dhe disa faktorë që duhet të merren parasysh para blerjes.

Cilat

janë monitorët e presionit të krahut? Ato janë me madhësi të vogël dhe kanë një ekran të madh të ekranit, ndërsa disa madje mund të ruajnë leximet e mëparshme të një personi.

Monitorët e presionit të gjakut matin dy lloje të presionit: presioni sistolik dhe diastolik.

Presioni sistolik është numri i lartë në një lexim të presionit të gjakut. I referohet presionit për shkak të rrahjes së zemrës që detyron gjakun të kalojë nëpër arteriet.

Një pajisje për monitorimin e presionit të gjakut vjen me një pranga që një person përfundon rreth krahut. Kjo pranga fryhet dhe ndalon gjakun që rrjedh nëpër arteriet gjatë leximit. Pranga më pas fillon të deflate, e cila lejon presionin sistolik, duke lejuar që gjaku të vazhdojë të rrjedhë nëpër arteriet.

Monitori zbulon dridhjet që krijon kjo presion. Kur këto dridhje ndalen, monitori mat presionin diastolik të një personi.

Shoqata Amerikane e Zemrës (AHA) këshillon kundër përdorimit të monitoruesve të dorës dhe presionit të gjakut, pasi rezultatet e tyre mund të jenë të pasakta. Në vend të kësaj, organizata rekomandon pajisje që shfaqin prangat e krahut për ata që varen nga monitorimi i presionit të gjakut në shtëpi. Këto mund të kenë më shumë të ngjarë të sigurojnë lexime të sakta. Këto mund të ndihmojnë individët me një rrezik të shtuar të presionit të lartë të gjakut dhe ata me preeklampsi.

lista e produkteve

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime. Administrata (FDA).

Ekrani i pajisjes përmban një tregues të koduar me ngjyra në përputhje me kategoritë e presionit të gjakut të AHA.

Përveç kësaj, kjo u lejon njerëzve të sinkronizojnë pa tel matjet e tyre në telefonat inteligjentë të tyre për t’i ndihmuar ata të ndjekin informacionin e tyre shëndetësor dhe të përmirësojnë rezultatet e tyre. Rezultatet e tyre me mjekët, miqtë ose anëtarët e familjes. Platforma e mesazheve MOCACARE është në përputhje me Aktin e Transportueshmërisë dhe Përgjegjësisë së Sigurimeve Shëndetësore, që do të thotë se intimiteti i një individi është i mbrojtur ndërsa ata përdorin shërbimin. Vjen me avantazhe dhe të meta.

 • Rekomandimet shëndetësore nga AHA
 • Keni probleme në zbatimin e kujtimeve të emërimit të mjekut
 • Nuk u përshtaten individëve me kyçet më të mëdha
 • Dyqan tani

  Gjenerimi i Gjenerimit Monitor Klinik i Presionit të Gjakut

  Ofertat e Gjenerimit të Gjenerimit Një monitor i presionit të gjakut të aprovuar nga FDA që raportohet se është i përshtatshëm për njerëzit e të gjitha moshave. Ajo përmban një pranga të rregullueshme që mund të përshtatet me kyçet e kyçeve prej 5.3–7,6 inç (in).

  Disa karakteristika që vijnë me këtë pajisje përfshijnë:

  • Një detektor i parregullt i rrahjeve të zemrës
  • Ruajtja për deri në 90 lexime
  • Një ekran i madh i ekranit
  • Lexime në 30 sekonda
  • Një rast i mbartur
  • Një manual i përdoruesit
  • bateri alkaline

  Monitori i presionit të gjakut ka disa avantazhe:

  Sidoqoftë, sipas vlerësimeve të klientëve, leximet mund të mos jenë të sakta nëse një person ka kyçe të vogla.

  Dyqani tani

  Monitorimi automatik i presionit të gjakut me paramendim

  Ky monitor i presionit të gjakut të kyçit vjen me një ekran të madh dhe dritën e prapme. Kjo mund të jetë e dobishme për të moshuarit dhe njerëzit me vizion të dëmtuar ose kushte të tjera të syve.

  Karakteristikat e monitorit automatik të presionit të krahut të krahut:

  • Treguesi i parregullt i rrahjeve të zemrës
  • Leximet në 30 sekonda
  • në ditë dhe Ekrani i kohës
  • Një tregues i ulët i baterisë

  Monitori automatikisht mbyllet pas 1 minutash për të kursyer energjinë e baterisë.

  Avantazhet dhe të metat

  Njerëzit mund të konsiderojnë përdorimin e këtij produkti që vjen me disa avantazhe, duke përfshirë:

  • Lexime të shpejta
  • Karakteristika automatike e mbylljes
  • Një ekran i madh

  . Ata gjithashtu deklarojnë se rezultatet ishin më të ulëta se ato të marra nga zyra e një mjeku.

  Dyqani tani

  Homediks Monitorimi automatik i presionit të gjakut

  Homedics është një markë shëndetësore dhe Wellnes pranga për ata me një perimetër dore prej 5.3–7.7 in. Ai gjithashtu vjen me:

  • Një pranga dore e rregullueshme
  • Një rast ruajtjeje portative
  • Operacioni me një prekje me teknologjinë e masës inteligjente
  • Zbulimi i tepërt i lëvizjes së trupit
  • Një veçori automatike e mbylljes
  • ruajtja e kujtesës për dy përdorues
  • Një detektor i parregullt i rrahjeve të zemrës

  Individët gjithashtu vunë re se prodhoi lexime të ngjashme si ato nga zyra e një mjeku.

  Sidoqoftë, përdoruesit raportojnë se monitori i presionit të gjakut mund të ketë gabime teknike. Për më tepër, teksti i shtypur i manualit mund të jetë shumë i vogël për të lexuar lehtë, gjë që mund të çojë në të rriturit e moshuar dhe ata me kushte vizioni që kanë vështirësi pas udhëzimeve të produktit.

  Ky produkt ka një ekran të madh me prapavijë, i cili mund ta lehtësojë leximin. Monitori Mibest gjithashtu ofron një transmetim dygjuhësh me zë, i cili ofron informacione në anglisht, por njerëzit gjithashtu mund të zgjedhin një gjuhë tjetër nëse kërkojnë.

  Pajisja vjen me një garanci 2-vjeçare, dhe disa nga karakteristikat e saj përfshijnë:

  • Matja e heshtur
  • Një konsum i ulët i energjisë
  • Një tregues i ulët i baterisë
  • Një pranga e rregullueshme prej 5.3–8.5 në diametër
  • Detektor i parregullt i rrahjeve të zemrës

  Ai gjithashtu vjen me një rast për ruajtje.

  Avantazhet dhe të metat

  Sipas rishikimeve, monitori i presionit të gjakut të Mibest është i lehtë për t’u përdorur dhe lexuar, pasi ekrani përmban shkronja të mëdha. Disa njerëz gjithashtu e panë atë të përshtatshëm për t’u përdorur gjatë shtatëzanisë.

  Sidoqoftë, disa individë morën ndryshime në lexime të përsëritura.

  Dyqani Tani

  Si të zgjidhni një monitor të presionit të gjakut të dore

  Njerëzit mund të marrin në konsideratë sa vijon përpara se të blini një monitor të presionit të gjakut të dore:

  • Madhësia e manshetës: Pajisjet me pranga të rregullueshme mund të jenë të dobishme për madhësi të ndryshme dore.
  • Ekrani: Të rriturit e moshuar dhe njerëzit me kushte shikimi mund të dëshirojnë të zgjedhin një monitor të gjakut të dore me një ekran të madh të ekranit dhe dritën e prapme. Këto gjithashtu mund të jenë të dobishme për kur një person dëshiron të marrë një matje natën. Me lehtësi. Këta monitorues mund të jenë të dobishëm nëse një person dëshiron të ndajë leximet e tij me një mjek ose anëtar të familjes.
  • Një person mund të zgjedhë të ndajë rezultatet e tyre me një mjek me disa modele, të cilat mund të jenë të dobishme nëse duhet të monitorojnë presionin e tyre të gjakut. Prandaj, një individ mund ta shohë të dobishëm për të krahasuar pajisjet e ndryshme dhe rishikimet e klientëve para blerjes. Ne shmangim përdorimin e referencave terciare. Ne i lidhim burimet parësore – përfshirë studimet, referencat shkencore dhe statistikat – brenda secilit artikull dhe gjithashtu i rendisim ato në seksionin e burimeve në fund të artikujve tanë. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si ne sigurojmë që përmbajtja jonë është e saktë dhe aktuale duke lexuar politikën tonë editoriale

  Compare listings

  Compare