Moody nu s-a întors niciodată la acel spital pentru durerile de cap.

  • 4 years ago
  • Blog
  • 1

Moody nu s-a întors niciodată la acel spital pentru durerile de cap.

„Cred că oamenii cu pielea brună care includ indienii și afro-americanii sunt mai atenți și mai plini de compasiune. În timp ce medicii mei albi ascultă, nu sunt sigură că aud întotdeauna”, spune ea.

Cu aproximativ 6 ani în urmă, Moody a început să aibă dureri de cap severe. După vizite la medici albi și fără nicio ușurare, ea a găsit un neurolog negru. Până atunci, durerile de cap au căzut într-un tipar: 7 zile consecutive de durere, apoi 5 zile fără. A început să meargă la camera de urgență când nu a putut dormi.

Ea a vizitat camera de urgență de trei ori în 3 săptămâni. În timpul vizitei sale finale, ea spune că un medic alb pe care l-a văzut într-o vizită anterioară a refuzat să o trateze, sugerând că avea o problemă cu drogurile.

„A treia oară când am fost, ea a intrat și a spus: „Voi fi sincer cu tine, nu o să-ți dau nimic pentru a-ți ameliora migrena”, și a sugerat că credea că Moody era dependent de droguri.

Moody a spus că a fost total nedumerită. „I-am spus un lucru: nu sunt dependent de droguri. Încercam doar să obțin ușurare. Doctorul de la urgență a fost oarecum urât în ​​privința asta.”

Dar o asistentă, care era și albă, a văzut că Moody suferea. Asistenta i-a spus că și soțul ei face migrene și i-a sugerat 800 de miligrame de ibuprofen și o tabletă de Benadryl. A ajutat, spune Moody.

Moody nu s-a întors niciodată la acel spital pentru durerile de cap. În schimb, ea a căutat tratament la Centrul de Tratament al Durerii Johns Hopkins Blaustein. Acolo a primit, în sfârșit, un diagnostic ferm: avea ceva între dureri de cap și migrene.

Doctorul de acolo „chicotea cam. El a spus: „Uau, ne-a luat 6 ani să ne dăm seama ce este în neregulă”, spune Moody. Nu ar fi trebuit să dureze atât de mult, i-a spus doctorul.

Călătoria lui Moody către diagnostic și tratament a lăsat o urmă de neșters.

„Când vine vorba de îngrijirea sănătății, cred că nu suntem luați în serios”, spune ea. „Adesea, când ceva care implică să mergi la medic și s-ar putea să ai dureri, agonie, s-ar putea să nu arăți ca persoana profesionistă care ești. Și cred că doar se uită la tine și te stereotipează.”

„Știm că sistemul de sănătate este stricat”

Experiențe precum cele ale lui Moody, Fryer și Blackwood nu sunt o surpriză pentru Ada Stewart, MD, președinte al Academiei Americane a Medicilor de Familie și un medic de familie cu Cooperative Health Centers din Columbia, SC. Nici rezultatele sondajului.

„Acesta nu este nimic nou. Știm că sistemul de sănătate este stricat. Acest lucru a devenit dureros de evident în timpul pandemiei de COVID-19”, spune ea. „Am văzut cum acordă prioritate plății cu taxă pentru serviciu față de îngrijirea bazată pe valoare, ceea ce are ca rezultat accesul limitat la asistență medicală, înrăutățirea rezultatelor sănătății și o calitate mai slabă a vieții pentru cei mai dezavantajați și vulnerabili oameni din comunitățile noastre.”

Nu putem fi „orbiti la faptul că rasismul sistemic este aici”, spune ea. „Trebuie să recunoaștem problemele rasismului sistemic și să găsim soluții pentru a le remedia, în domeniul sănătății și nu numai.”

Stewart spune că poate vorbi din experiență ca medic negru, deoarece i-a spus pacienților că nu vor un medic negru.

Potrivit sondajului, majoritatea medicilor acordă eforturilor de echitate ale sistemelor de sănătate ale țării o notă A sau B și sunt potencialex capsule optimiști că sistemele lor vor îmbunătăți echitatea și diversitatea în următorii 5 ani. Stewart spune că speră că vor fi progrese.

Ea consideră că diversificarea forței de muncă astfel încât să reflecte diverse comunități este un loc bun de început.

„De asemenea, trebuie să îmbunătățim diversitatea liderilor din suitele [executive] ale națiunii noastre — indivizii care iau decizii și care pot influența schimbările de politică”, spune ea. „Cu acest tip de concentrare, sunt foarte optimist că putem face o diferență și să ne asigurăm că abordăm rasismul sistemic care există în asistența medicală.”

Baronul are acest sfat pentru colegii săi:

„Nu ar trebui, în calitate de clinician, să intru într-o cameră presupunând că tocmai începem povestea acolo”, spune el. „Și ar trebui să fiu conștient că există o poveste mai lungă pe care pacientul o aduce în cameră cu ei, trebuie să o înțeleg, trebuie să fiu conștient de asta, trebuie să realizez modul în care influențează activ îngrijirea. pe care oamenii îl primesc acum și trebuie să fac tot ce pot pentru a încerca să rezolv asta.”

El crede că aducerea comunității medicale la un nivel de conștientizare și implicare va fi o călătorie și speră că acesta este un pas în această călătorie.

21 iunie 2021 — Președintele Joe Biden a anunțat vineri că peste 300 de milioane de vaccinuri COVID-19 au fost administrate în primele 150 de zile ale administrației sale.

Biden sa concentrat pe piatra de hotar în locul celuilalt obiectiv al său de a oferi 70% dintre adulții din SUA cel puțin o doză de vaccin până pe 4 iulie. Vineri, 15 state și Districtul Columbia au atins deja pragul de 70%, dar țara este puțin probabil să respecte termenul limită, potrivit The New York Times.

Marca de 300 de milioane este „o piatră de hotar importantă”, a spus Biden în timpul unei conferințe de presă la Casa Albă.

„Nu s-a întâmplat de la sine sau întâmplător”, a spus el, adăugând că efortul de vaccinare a fost una dintre „cele mai complicate provocări logistice din istoria Americii”.

Au fost administrate peste 316 milioane de doze, conform ultimului număr de CDC actualizat vineri, iar 148,5 milioane de oameni sunt complet vaccinați. Aproximativ 65% dintre adulți au primit cel puțin o doză, iar 55% sunt complet vaccinați.

Numărul americanilor care primesc prima injecție a scăzut constant în această lună, de la aproximativ 500.000 pe zi la 200.000 pe zi, a raportat The New York Times. Dacă o rată similară continuă, a calculat ziarul, SUA va ajunge probabil la aproximativ 67,6% până pe 4 iulie.

Administrația Biden continuă un ultim impuls major pentru a atinge obiectivul din 4 iulie — cu vicepreședintele Kamala Harris în Georgia și Xavier Becerra, secretarul pentru sănătate și servicii umane, îndreptându-se spre Colorado. Vorbind vineri la un eveniment de mobilizare a vaccinării la Universitatea Clark Atlanta, Harris a vorbit cu studenții despre barierele din calea vaccinării, cum ar fi timpul, transportul și îngrijirea copiilor, și opțiunile disponibile în zonă, potrivit 11 Alive News.

„Trebuie să întâlnim oameni acolo unde sunt”, a spus ea. „Nu putem avea aceste idealuri înalte despre modul în care toată lumea trebuie să se vaccineze și să asociem judecata cu asta fără să recunoaștem provocările pe care oamenii le au în viața lor în fiecare zi.”

În timpul discursului său de vineri, Biden a cerut ca persoanele nevaccinate să primească o injecție, mai ales că varianta deltă, care a fost identificată pentru prima dată în India, devine mai proeminentă în SUA.

„Datele sunt clare. Dacă nu sunteți vaccinat, riscați să vă îmbolnăviți grav sau să muriți sau să vă răspândiți”, a spus el. „Noua variantă va lăsa persoanele nevaccinate și mai vulnerabile decât erau acum o lună.”

28 mai 2021 – Houston Methodist a făcut titluri în aprilie când le-a spus angajaților că vor trebui să se vaccineze pentru COVID sau să fie concediați, devenind primul sistem medical mare din Statele Unite care a impus vaccinarea împotriva COVID.

Politica a funcționat. Aproximativ 98% dintre cei 26.000 de angajați de la Houston Methodist au fost acum vaccinați împotriva COVID-19, potrivit Stefanie Asin, director de relații publice și comunicare la Houston Methodist.

Cu toate acestea, atitudinea fermă a spitalului a declanșat, de asemenea, un război al cuvintelor între conducere și lucrătorii precauți din prima linie.

Unul dintre acești lucrători, Jennifer Bridges, 39 de ani, o asistentă medico-chirurgicală, și-a petrecut o mare parte din ultimul an tratând pacienți cu COVID. Ea și-a văzut colegii săi asistente primind COVID. A văzut chiar și câțiva dintre colegii ei murind.

Ea a ținut telefoanele mobile până la urechile pacienților pe moarte, astfel încât membrii familiei să își poată lua rămas bun de la distanță. A pus fermoarul pacienților în pungi pentru cadavre. Ea însăși a luat COVID-ul în iulie anul trecut și spune că încă mai are anticorpi de la propria ei infecție ușoară.

În ciuda ororilor pe care le-a vizitat pacienții și colegii virusul, ea spune că vaccinul o sperie mai mult. Chiar și cu slujba ei pe linie, ea a promis că nu va face lovituri.

Cazul ei a fost susținut de conservatori și de grupuri anti-vaccinare.

Ea a fost recent prezentată de ziare naționale și a fost o invitată specială la știrile prin cablu. Ea a depus mărturie în fața legislatorilor din Texas, luând în considerare SB 1699, care ar împiedica angajatorii să impună vaccinări acolo. Facturi similare sunt în așteptare în alte câteva state.

Confruntarea publică dintre Bridges și angajatorul ei a scos în lumină o dezbatere tot mai mare despre cele mai bune modalități de a împinge o națiune nervoasă către revenirea la normalitate oferită de vaccinuri.

Problema este îndeosebi încărcată în asistența medicală, unde există buzunare surprinzător de mari de ezitare, iar spitalele s-au trezit în poziția de neinvidiat de a încerca să găsească o modalitate de a sprijini lucrătorii precauți și arși, protejând în același timp pacienții vulnerabili.

Un sondaj din luna martie realizat de Kaiser Family Foundation și The Washington Post cu privire la 1 300 de lucrători din domeniul sănătății care au contact direct cu pacienții a constatat că aproape jumătate nu au primit încă un vaccin COVID-19.

Sistemul de Sănătate al Universității din Pennsylvania, care are aproximativ 44.000 de angajați, spune că aproximativ 11.000 dintre lucrătorii săi – sau 30% din forța de muncă – încă nu au fost vaccinați. Penn a anunțat recent că va urma Houston Methodist în solicitarea vaccinării COVID pentru toți angajații până la 1 septembrie.

Acoperirea aproape completă de vaccinare a Houston Methodist vine după ce angajaților li s-au oferit o serie de morcovi și bastoane pentru a obține vaccinurile, care s-au dovedit în studiile clinice – și în datele din lumea reală de la milioane de doze administrate – a fi remarcabil de eficiente în prevenirea simptomatică. Infecții cu COVID, spitalizări și decese.

În primul rând, spitalul a oferit bonusuri de 500 de dolari pentru angajații care s-au vaccinat; apoi, în martie, le-au spus angajaților că oricine nu s-a vaccinat și-ar putea pierde locul de muncă dacă nu este aprobat pentru o scutire.

"Cred că datele susțin absolut mandatele pentru vaccinurile COVID," a spus Art Caplan, PhD, profesor de bioetică la New York University Langone Medical Center. "Sunt remarcabil de eficiente, remarcabil de sigure și cu siguranță mai bune, ca eficacitate, decât vaccinurile împotriva gripei, care sunt în regulă, dar aceste vaccinări COVID par a fi uimitoare în ceea ce privește prevenirea deceselor și a spitalizărilor," el a spus.

Bridges a strâns aproximativ 22.000 de dolari printr-un cont GoFundMe și spune că a folosit banii pentru a angaja un avocat.

"De când am început această poziție, la început am fost ca și cum, știi, vreau mai multe cercetări. Îl vreau aprobat de FDA. Vreau să știu efectele pe termen lung”, spune ea.

"Dar voi fi sincer, din moment ce am căzut într-un fel în această mică groapă de iepure și am intrat în toate astea, cu cât întâlnesc mai multe cercetări și experiențe personale și lucruri pe care le-am văzut cu proprii mei ochi, cum ar fi, de fapt, acest vaccin. mă sperie acum," spune Bridges. "Nu o voi lua niciodată. Dacă trebuie să ies din domeniul medical pentru a mă salva, o voi face."

Caplan spune că știe că unii lucrători din domeniul sănătății au ezitat să obțină vaccinurile, deoarece acestea au fost distribuite în baza unei autorizații de utilizare de urgență (EUA), dar a spus: "nu am avut niciodată o utilizare de urgență ca asta."

El a spus că atunci când medicamentele au fost folosite în cadrul unei EUA înainte, acestea au fost date unui număr relativ mic de oameni.

"Aceasta este o distribuție masivă, la nivel mondial, cu date care vin despre siguranța și eficacitatea evidentă, așa că cred că ați putea face față unei provocări judecătorești," el spune.

Confruntându-se împotriva politicii spitalului

Bridges nu se consideră un antivaxxer. Ea spune că a primit vaccinuri în trecut, inclusiv o vaccinare împotriva gripei anul trecut, care este, de asemenea, mandatată de Houston Methodist.

"Aia există de atâția ani și atât de multe cercetări, încât, de genul, eram de acord cu aia," ea spune.

Bridges a spus că stimulentele de 500 de dolari pentru a obține vaccinurile COVID s-au simțit ca o mită, iar modul în care șefii ei i-au vorbit a fost dezamăgitor. Ea a spus că au chemat-o la o întâlnire cu directorul general și cu ofițerul șef de asistență medicală (CNO), unde i s-a spus că toată lumea din unitatea lor poate fi înlocuită și că "Respectarea 100% la acest vaccin este mai importantă decât autonomia individuală."

Printr-un purtător de cuvânt, Houston Methodist a răspuns că întâlnirea cu Bridges a fost convocată "la cererea ei să discute întrebările și preocupările ei."

Sâmbătă, aproape o sută de oameni au protestat în fața Houston Methodist Hospital împotriva politicii lor obligatorii de vaccinare împotriva COVID-19."Nu suntem de acord să fim forțați să luăm un vaccin obligatoriu sau să fim concediați de la serviciu," a spus Jennifer Bridges, o asistentă medicală.

– Kelvin Nguyen Bao (@kelvin_bao) 23 mai 2021

Bridges a spus că declarațiile făcute la întâlnire au afectat-o ​​într-adevăr în mod greșit. "Dacă cineva știe ceva despre o asistentă, autonomia noastră este super importantă. Noi suntem cei cu pacientul. Toată ziua, gândim critic. Le salvăm viețile. Avem grijă de ei. Adică doctorul apare timp de 10 minute și au plecat. Avem nevoie de autonomie pentru a ne face treaba," ea a spus. "El a spus că a fost doar o mare palmă în față."

Bridges spune că ea și alte asistente sunt încă supărate pentru modul în care au fost forțați să treacă prin pandemie.

"Tot ceea ce înveți ca asistentă, practic, în timpul întregii pandemii, tocmai a fost aruncat pe fereastră și au făcut noi reguli," ea a spus.

Măștile N95 pe care au fost învățați să le arunce după ce fiecare pacient a trebuit brusc refolosit.

Asistentele nu aveau voie să poarte machiaj, astfel încât măștile lor să poată fi igienizate și reciclate corespunzător la sfârșitul fiecărei ture.

"Câteva săptămâni mai târziu, ni s-a spus că l-am putea refolosi de până la 10 ori, iar tu vei scrie numele tău pe el și ei ar marca de fiecare dată și știai că nu mai este sigur," ea spune. "Deci da, te-ai supărat foarte tare."

Bridges a spus că declarațiile publice recente făcute de directorul general al Houston Methodist, Marc Boom, MD, au jignit-o și ele.

"Marc Boom a afirmat, practic, că cei dintre noi care nu vrem un vaccin sunt egoiști și ne punem înaintea pacientului," spune Bridges. "Asta chiar jignește toate asistentele, știi. Noi am fost cei de lângă pat care ne-am pus în pericol și familiile noastre. Am făcut toată munca prin toate acestea și directorii noștri și CNO au rămas cu toții acasă. Nici măcar nu au călcat piciorul în spital luni de zile," ea a spus.

Prin intermediul unui purtător de cuvânt, Boom a respins. "Această declarație este absolut falsă și ofensatoare pentru femeile și bărbații harnici și dedicați care au lucrat neobosit pentru a conduce instituția noastră prin pandemie," el a spus. "Directorii noștri au continuat să lucreze la spitalele noastre. Au fost la comandă de incidente – în curs de 14 luni acum – și au intervenit în toate spitalele noastre toată ziua pe parcursul întregii pandemii.

"Este regretabil că doamna Bridges a ales să acționeze în acest fel. Ea este o angajată nemulțumită care face afirmații nefondate și se pune în fața pacienților noștri, fără a primi un vaccin. Mesajele ei au devenit din ce în ce mai personale și neprofesionale, iar eforturile ei par cooptate de mișcarea anti-vaccin. Ca atare, retorica ei pune în pericol sănătatea comunității noastre, care beneficiază dramatic de succesul vaccinurilor," spuse Boom.

Compare listings

Compare